Help center

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 10.05.2023
Versjon 2.0

Definisjoner

Personopplysninger, betyr all informasjon tilknyttet en identifisert eller identifiserbar fysisk person («registrert»), en identifiserbar fysisk person er en som kan identifiseres, direkte eller indirekte, særlig ved henvisning til en identifikator som et navn, et identifikasjonsnummer, stedsdata, en online identifikator eller til en eller flere faktorer som er spesifikke for det fysiske, fysiologiske, genetisk, mental, økonomisk, kulturell eller sosial identitet til den fysiske personen.

Behandling betyr enhver operasjon eller et sett med operasjoner som utføres på personopplysninger eller på sett med personopplysninger, enten på automatiserte måter, slik som innsamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, tilpasning eller endring, gjenfinning, konsultasjon, bruk, offentliggjøring ved overføring, spredning eller på annen måte tilgjengeliggjøring, justering eller kombinasjon, begrensning, sletting eller ødeleggelse.

Profilering, betyr enhver form for automatisert behandling av personopplysninger som består av bruk av personopplysninger for å vurdere visse personlige aspekter knyttet til en fysisk person, særlig for å analysere eller forutsi aspekter som angår den fysiske personens ytelse på jobb, økonomiske situasjon, helse, personlige preferanser, interesser, pålitelighet, oppførsel, plassering eller bevegelser.

Behandlingsansvarlig, betyr den fysiske eller juridiske personen, offentlig myndighet, byrå eller annet organ som, alene eller sammen med andre, bestemmer formål og midler for behandlingen av personopplysninger, der formålene og midlene for slik behandling er bestemt av lovgivning i unionen eller medlemslandene, kan den behandlingsansvarlige eller de spesifikke kriteriene for dens nominasjon være fastsatt i lovgivningen til unionen eller medlemslandene.

Databehandler, betyr en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, etat eller annet organ som behandler personopplysninger på vegne av den behandlingsansvarlige.

Mottaker betyr en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, etat eller et annet organ som personopplysningene utleveres til, enten det er en tredjepart eller ikke. Offentlige myndigheter som kan motta personopplysninger innenfor rammen av en bestemt forespørsel i samsvar med lovgivningen i unionen eller medlemslandene, skal imidlertid ikke anses som mottakere, behandlingen av disse opplysningene av disse offentlige myndighetene skal være i samsvar med gjeldende databeskyttelsesregler i henhold til formålet med behandlingen.

Tredjepart betyr en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller organ annet enn den registrerte, behandlingsansvarlige, databehandler og personer som, under direkte myndighet fra behandlingsansvarlig eller databehandler, er autorisert til å behandle personopplysninger.

Samtykke fra den registrerte betyr enhver fritt gitt, spesifikk, informert og entydig indikasjon på den registrertes ønsker som han eller hun, ved en uttalelse eller ved en klar bekreftende handling, gir samtykke til behandling av personopplysninger knyttet til ham eller henne.

Brudd på personopplysningssikkerheten, betyr et brudd på sikkerheten som fører til utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert avsløring av eller tilgang til personopplysninger som er overført, lagret eller på annen måte behandlet.

Gruppe av virksomheter, betyr en kontrollerende virksomhet og de kontrollerte virksomhetene.

Tilsynsmyndighet betyr en uavhengig offentlig myndighet som er opprettet av en medlemsland i henhold til artikkel 51 GDPR.

Generelt

Denne kunngjøringen sammen med de generelle vilkårene og betingelsene som er tilgjengelige på nettstedet, angir grunnlaget for hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg, eller som du oppgir til oss, vil bli behandlet av oss. Les følgende nøye for å forstå våre synspunkter og praksis angående dine personopplysninger og hvordan vi behandler disse. Ved å registrere en spillerkonto på nettstedet bekrefter du at du godtar denne personvernerklæringen. Vær oppmerksom på at hvis du ikke godtar vilkårene som er skissert i denne personvernerklæringen og velger å ikke oppgi nødvendige personopplysninger, kan din tilgang til visse funksjoner og tjenester som tilbys på denne nettsiden være begrenset.

Vær oppmerksom på at denne personvernerklæringen utgjør en avtale mellom deg og selskapet. Det er viktig å merke seg at denne personvernerklæringen kan oppdateres og revideres med jevne mellomrom. Selv om vi vil gjøre rimelige anstrengelser for å informere deg om eventuelle vesentlige endringer, anbefaler vi at du leser denne personvernerklæringen regelmessig for å holde deg informert om vår gjeldende praksis angående innsamling, bruk og beskyttelse av dine personopplysninger. Din fortsatte bruk av nettstedet og/eller tjenestene utgjør din aksept av personvernreglene.

Rooli setter stor pris på din integritet og personvern og er forpliktet til å administrere alle personopplysninger på en transparent, rettferdig og lovlig måte. Denne personvernerklæringen (sammen med vilkårene og betingelsene og retningslinjene for informasjonskapsler) angir grunnlaget for hvordan Rooli samler inn, lagrer og bruker personopplysninger når du besøker nettstedet vårt, samt hvilke rettigheter du har, og hvordan loven beskytter disse rettighetene i henhold til Europaparlamentets og rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og om fri flyt av slike opplysninger, og om opphevelse av direktivet 95/46/EC (generell databeskyttelsesforordning)

Dette nettstedet er utelukkende ment for personer over 18 år, og vi samler ikke bevisst inn data relatert til personer under denne alderen. Hvis vi oppdager at vi har samlet inn personopplysninger knyttet til personer under 18 år, på grunn av årsaker knyttet til misbruk av nettstedet vårt, gjør vi vårt beste for å sikre at slike data håndteres i samsvar med gjeldende lov.

Om oss

Nettstedet Rooli ("Casino", "Nettsted", "Selskap", "Vi", "Oss", "Våre") eies og drives av Rooli Interactive Ltd, et selskap innlemmet under lovene på Malta med registreringsnummer C 81457 og registrert adresse på 206, Wisely House, Old Bakery Street, Valletta VLT1451, Malta

Som behandlingsansvarlig har vi en juridisk forpliktelse i henhold til gamblingregelverket til å behandle personopplysninger fra spillere for å tillate dem å delta i spill og gi dem tilleggstjenester.

Når vi nevner "Selskap", "Gruppe", "vi", "oss" eller "vår" i denne personvernerklæringen, refererer vi til Rooli Interactive Ltd.

Vi tar personvernet ditt på alvor. Derfor har vi utnevnt en databeskyttelsesansvarlig (“DPO”) som har ansvaret for å føre tilsyn med at selskapet overholder sine juridiske forpliktelser med hensyn til behandlingen av dine personopplysninger, og som er ditt kontaktpunkt for spørsmål knyttet til denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene, inkludert enhver forespørsel om å utøve dine juridiske rettigheter, og klager på brudd på rettighetene dine, kontakt vår DPO ved å bruke e-post [email protected].

Kontakt oss

Du kan alltid kontakte oss angående denne erklæringen hvis du ønsker å:

  • Bekrefte nøyaktigheten av personopplysningene vi har samlet inn om deg.
  • Spørre om vår bruk av dine personopplysninger.
  • Forby fremtidig bruk av personopplysningene til direkte markedsføringsformål.
  • Få en kopi av personopplysningene som er lagret om deg.

Med mindre du har valgt å ikke motta reklamemateriell, kan vi bruke dine personopplysninger, inkludert din e-postadresse og telefonnummer, til å sende deg markedsføringskommunikasjon angående produkter, tjenester og kampanjer. Dette kan inkludere informasjon om produkter og tjenester fra våre forretningspartnere, for eksempel spillleverandører til casinoet.

Hver gang du bestemmer deg for å slutte å motta slikt markedsførings- og reklamemateriell, kan du velge bort dette ved å registrere deg, i spillerkontoinnstillingene eller ved å kontakte vår kundestøtte på [email protected] og/eller live-chat.

5. Oppdater eller korriger alle opplysninger du har gitt oss (i slike tilfeller skal du gi alle bevis vi med rimelighet kan kreve for å gjennomføre slike endringer). Merk at det er ulovlig å gi oss falsk informasjon om deg, og det er ditt ansvar å sørge for at vi alltid er oppdatert med dine korrekte opplysninger.

For å oppfylle dine forespørsler i samsvar med denne personvernerklæringen, kan du bruke følgende kommunikasjonsmidler:

Vær oppmerksom på at e-poster i noen tilfeller kan ende opp i spam eller kanskje ikke komme frem til adressaten i det hele tatt grunnet tekniske årsaker.

Hvis forespørselen din ikke blir besvart innen 10 dager, anbefaler vi på det sterkeste at du kontakter oss igjen for avklaring ved bruk av alternative kommunikasjonsmetoder.

Vi respekterer og verdsetter ditt personvern. Du kan alltid kontakte personvernombudet via [email protected] i tilfeller der

  • Du mener det har vært brudd på personvernet ditt.
  • Fristene for gjennomføring av forespørselen om kopi av opplysningene er brutt.
  • Du trenger en avklaring av bestemmelsene i denne personvernerklæringen.
  • Du ønsker å motta en kopi av personopplysningene lagret på tvers av alle de interaktive lisensene til Rooli.

Vi prøver å besvare alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta oss lenger enn en måned, hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort flere forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert.

Opplysninger vi samler inn

Opplysninger du gir til oss. Den inkluderer alle opplysninger du gir oss når du fyller ut skjemaene på kontoregistreringssidene våre, samt alle andre data som du videre sender inn via nettstedet eller e-post. Det inkluderer opplysninger du oppgir under registrering for å bruke nettstedet vårt, abonnere på tjenesten vår, foretar innskudd, spill eller uttak på nettstedet vårt, deltar i chatterom, aksepterer bonuser eller andre kampanjer tilgjengelig på nettstedet, all dokumentasjon i forbindelse med “due diligence” som du deler med oss, inkludert spørreskjema om formuekilde og støttedokumentasjon, og når du rapporterer et problem eller sender en klage til oss. Informasjonen du gir oss kan inkludere navn, brukernavn, adresse, fødselsdato, bostedsland og nasjonalitet, identifikasjonsnummer, e-postadresse og telefonnummer, finans- og kredittkortinformasjon, personlig beskrivelse, identifikasjonsbevis, bevis på adresse, bevis på midler og fotografi.

Teknisk informasjon, som inkluderer internett-protokoll (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen til Internett, påloggingsinformasjon, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling, nettleser plugintyper og versjoner, operativsystem og plattform, informasjon om besøket, inkludert den fullstendige URL-adressen (Uniform Resource Locators), informasjon mottatt fra informasjonskapsler. Les våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler for mer informasjon om hvilke typer informasjonskapsler som brukes.

Spillinformasjon. Spill du har spilt og varighet på hvert spill og side, interaksjonsinformasjon med sidene,

Analyseinformasjon. I noen tilfeller kan vi samle inn informasjon om bruk av tjenestene, for eksempel bruk av applikasjoner, loggfiler, brukeraktivitet (f.eks. sider som er vist, hvor lang tid brukt på bestemte sider, nettlesing, klikk, handlinger, etc.). tidsstempler, varsler osv. Denne informasjonen samles inn for blant annet feilsøking av feil, samt til research og analyseformål om din bruk av tjenestene.

Opplysninger vi mottar fra andre kilder. Dette er informasjon vi mottar om deg hvis du bruker noen av våre nettsteder eller tjenester som drives av gruppen. I tilfelle du bruker kontoer på flere nettsteder som drives av gruppen, kan vi samle opplysninger om deg generert fra hvert nettsted i ett datalager. Slike data er viktige for oss for statistiske formål, men også spesielt relevante innenfor rammen av vårt ansvar mot hvitvasking av penger og ansvarlig gambling som følge av lov.

Mens vi leverer tjenester til deg, jobber vi også tett med tredjeparts databehandlere, felles eller/og uavhengige behandlingsansvarlige (inkludert for eksempel forretningspartnere, underleverandører innen tekniske, betalings- og leveringstjenester samt for levering av markedsføringsinformasjon (som CRM-verktøyleverandører, e-postmarkedsføringspartnere, SMS-leverandører, direktepostdistributører og leverandører av utgående anrop), annonsenettverk og tilknyttede nettverk, analyseleverandører, due diligence etterretningsselskaper, leverandører av søkeinformasjon, kredittreferansebyråer). Denne kategorien inkluderer informasjon vi mottar fra våre utgivere, annonsører og andre partnere som vi samarbeider med for å hjelpe oss med å levere annonser og personlig tilpasset innhold til deg og gjenkjenne deg på tvers av nettlesere og enheter. Dette kan inkludere pseudonyme annonsøridentifikatorer som enkelte annonsører eller andre tredjeparts annonseplattformer velger å dele med oss. Databehandlere behandler personopplysninger i henhold til våre skriftlige instruksjoner, og deres aktiviteter vil være begrenset til de som er nødvendige fra dem for å hjelpe oss med å levere tjenesten til deg.

Datakategorier vi lagrer om deg

Personopplysninger betyr all informasjon om en person som den personen kan identifiseres direkte eller indirekte fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

Personopplysningene som samles inn og behandles om deg kan grupperes i følgende kategorier:

Identitetsopplysninger: inkluderer fornavn, mellomnavn, etternavn, e-post, brukernavn eller lignende identifikator, fødselsdato og kjønn.

Kontaktopplysninger: inkluderer bostedsadresse, e-postadresse, telefonnumre andre tilgjengelige kommunikasjonsmidler.

Økonomiske opplysninger: inkluderer detaljer om inntekt og formue, detaljer om kildene til midler som brukes til å sette inn hos oss, samt bankkonto-, betalingskort- eller betalingskontodetaljer, inkludert informasjon som finnes i eventuelle kontoutskrifter, skanninger av dokumenter, som bekrefter inntekten og lignende dokumentasjon samlet inn for KDK-formål.

Transaksjonsopplysninger: inkluderer detaljer om innskudd og uttak, spill og andre detaljer om spill du har spilt på sidene våre.

Tekniske opplysninger: inkluderer internettprotokoll (IP)-adresse, påloggingsdata, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling og plassering, nettleserplugintyper og versjoner, operativsystem og plattform og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til denne nettsiden.

Bruksopplysninger: inkluderer informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, produkter og tjenester, online identifikator for å logge på (e-post), passord (kryptert), spilte spill, påloggings- og utloggingstider, varighet av spillet, bonuser og kampanjer som kreves, informasjon om ansvarlig spill, grenser og historie og AML-klassifisering.

Markedsførings- og kommunikasjonopplysninger: inkluderer dine preferanser for å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser.

Spesielle kategorier av personopplysninger. I tilfelle du gir oss slike opplysninger selv og for å oppfylle våre juridiske forpliktelser, må vi også samle inn noen spesielle kategorier av personopplysninger om deg som f.eks.

  • Informasjon knyttet til ansvarlig spilling som kan anses som medisinsk data.
  • Opplysninger om rase eller etniske opprinnelse, som kan innhentes fra dokumentene du lastet opp.

Hvordan vi kan bruke opplysningene

Opplysninger du gir til oss:

  • For å utføre våre forpliktelser som følger av vilkårene og betingelsene som er inngått mellom deg og oss og å gi deg spilltjenester som du ber om fra oss, å akseptere dine innskudd og behandle uttakene dine, å gjennomføre håndteringsprosesser i forbindelse med svindel, å svare på evt. spørsmål eller klage du måtte ha, samt andre tilleggssaker knyttet til hovedtjenestene vi tilbyr deg.
  • Forutsatt at du har gitt samtykke til å kontakte deg med markedsføringsinformasjon fra gruppen, for å gi deg informasjon om våre tjenester, bonusordninger og kampanjer og informasjon om produktene og kampanjene til relaterte nettsteder som drives av gruppen eller dets varemerker.
  • For å tilby tilpasset annonsering på nettstedet basert på din interaksjon med nettstedet eller dine bruksdata.
  • For å varsle deg om endringer i tjenesten.
  • For å oppfylle forpliktelser som oppstår fra hvitvaskingslovgivningen og regler og forskrifter under denne og alle andre lover som vi kan være underlagt fra tid til annen.

Informasjon vi samler inn om deg:

  • For å administrere nettstedet vårt og til intern drift, inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, research, statistikk og undersøkelsesformål. Slik informasjon vil vanligvis samles inn gjennom bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon om bruk av informasjonskapsler, les erklæringen for bruk av informasjonskapsler (cookies) som også gir veiledning om måten informasjonskapsler kan deaktiveres.
  • For å kontakte deg med markedsføringsinformasjon, for å gi deg informasjon om tjenester, bonusordninger og kampanjer og informasjon om produktene og kampanjene, nåværende eller fremtidige, som tilbys av varemerket du registrerte deg med basert på legitim interesse eller med markedsføringsinformasjon om varemerkepartnere i tilfelle du har uttrykt ditt samtykke til å motta slikt materiale.
  • For å utføre håndtering av svindel og risikostyringsaktiviteter, inkludert å tildele en risikoprofil eller en risikostatus til kontoen din.
  • For å vurdere din oppførsel og mønstre gjennom nettstedet, som vil bli brukt til å bygge en detaljert kundeprofil på deg, om forskjellige emner, inkludert men ikke begrenset til:
  • Et register over bonusmisbrukere kan opprettes av selskapet og personer på denne listen kan bli ekskludert fra fremtidige kampanjer eller til og med blokkert fra å bruke tjenestene til selskapet. Dette inkluderer analyser av andre typer svindel og uredelig atferd.
  • Vi vil også skjerme og overvåke transaksjonene og oppførselen din av hensyn til ansvarlig gambling, for å sikre at din interaksjon med oss forblir morsom og underholdning og ikke farlig for deg. Vi kan tildele en poengsum for ansvarlig gambling til kontoen din basert på informasjonen vi samler inn og spørreskjema for ansvarlig gambling, som til tider kan gis til deg for utfylling. Som et resultat av vår vurdering kan du bli merket som en «Problemspiller» eller sårbar for risikoen for spilleavhengighet.
  • Som en del av vår forpliktelse til å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering, kan vi også analysere dine personopplysninger og sammenligne dem med tredjeparts datakilder, bygge en AML-profil på deg og risikere å score kontoen din basert på opplysningene du har gitt oss og informasjonen vi har samlet inn om deg. Vi skal også føre et register over alle høyrisikokunder fra et anti-hvitvaskingsperspektiv.

Vær oppmerksom på at for disse formålene bruker vi delvis profilering med sluttavgjørelsen utført av personer, men logikken bak profileringen og informasjon om den kan ikke avsløres siden det ville gjøre det mulig for kunder å omgå disse kontrollmekanismene som er rettet mot å beskytte virksomheten vår og samsvar med juridiske forpliktelser.

  • For å forbedre nettstedet for å sikre at innhold presenteres på den mest effektive måten for deg og datamaskinen du bruker.
  • For å la deg delta i interaktive funksjoner i tjenesten vår, når du velger å gjøre det.
  • Som en del av vår innsats for å holde nettstedet vårt trygt og sikkert.
  • For å måle eller forstå effektiviteten av annonsering vi leverer til deg og andre, og for å levere relevante kampanjer til deg.
  • For å komme med forslag og anbefalinger til deg om produktene våre.
  • Vi kan også samle inn, bruke og dele aggregerte opplysninger som statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Aggregerte opplysninger kan være avledet fra dine personopplysninger, men regnes ikke som personopplysninger i loven da disse dataene ikke direkte eller indirekte avslører identiteten din. For eksempel kan vi samle bruksdataene dine for å beregne prosentandelen av brukere som har tilgang til en bestemt nettsidefunksjon. Men hvis vi kombinerer eller kobler sammen aggregerte opplysninger med personopplysninger slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger som vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Informasjon vi mottar fra andre kilder:

Vi vil kombinere denne informasjonen med opplysningene du gir til oss og informasjon vi samler inn om deg. Vi vil bruke denne informasjonen og de kombinerte opplysningene til formålene angitt ovenfor (avhengig av typen opplysninger vi mottar). Andre kilder inkluderer tredjeparts tjenesteleverandører av aldersverifiseringsverktøy, identitets- eller adresseverifiseringstjenester, regulatorer eller enheter som holder sentrale databaser over problemspillere, leverandører av PEP- og sanksjonssøk og andre lignende leverandører som vi kan avtale med fra tid til annen. Vi kan også motta opplysninger om deg samlet inn fra andre nettsteder som drives av gruppen som hjelper oss med å levere en bedre service til deg eller holde bonusmisbrukere, problemspillere unna tjenestene våre.

Lovlig grunnlag for behandling av personopplysninger

Vi har nedenfor, i et tabellformat, en beskrivelse av alle måtene vi planlegger bruken av dine personopplysninger, og hvilke av de juridiske grunnlagene vi er avhengige av for å gjøre det. Vi har også identifisert hva våre legitime interesser er der det er hensiktsmessig. Når det gjelder behandling av personopplysninger basert på en juridisk forpliktelse, viser vi til bestemmelsene i direktivet mot hvitvasking av penger (EU) 2015/849 fra Europaparlamentet og rådet, og Malta Gaming Act (Cap 583).

Innsamlet informasjon

Hvordan samler vi opplysninger fra deg?

Hensikten med innsamlingen

Juridisk grunnlag for databehandling

Identifikasjonsdata, dette inkluderer fullt navn, e-post, brukernavn, fødselsdato, kjønn

Forespurt ved registrering

(1) Kundeidentifikasjon og opprettelse av unik kundeprofil

(2) Kundebekreftelse for anti-hvitvasking (“AML”) -formål

(3) Identifikasjon av kunde ved kontakt

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Juridisk forpliktet

(3) Utførelse av kontrakt

Kontaktdetaljer, dette inkluderer e-postadresse, hjemmeadresse, mobiltelefonnummer, skype eller andre tilgjengelige kommunikasjonsmåter.

Forespurt ved registrering og/eller KDK-prosedyre

(1) Kundeidentifikasjon og opprettelse av unik kundeprofil

(2) Kontakte kunder i forbindelse med support

(3) Formidling av markedsføringsmateriell av varemerket

(4) Formidling av markedsføringsmateriell av andre konsernmerker

(5) Bekreftelse av spillerens identitet

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Utførelse av kontrakt

(3) Berettiget interesse

(4) Samtykke

(5) Juridisk forpliktet

Opplysninger som er nødvendig til verifiseringsformål, dette inkluderer dine identifikasjonsdokumenter, adressebevis og muligens pengekilde, formuekilde.

Må lastes opp på spillerprofilen på forespørsel, kan forespørres enten via pop-up på nettsiden eller via e-post.

(1) Verifisering av spillerens identitet.

(2) Nødvendig for at vi skal overholde AML-loven.

(1) Juridisk forpliktet

(2) Juridisk forpliktet

Økonomiske opplysninger, dette vil inkludere de økonomiske opplysningene knyttet til innskudds- og uttaksmetodene etter eget valg, derfor bankopplysningene, betalingskortopplysninger eller alle relevante detaljer knyttet til de valgte betalingsmetodene.

Samles inn ved innskudd eller uttak av midler til spillerkontoen. Kan også samles der vi har spørsmål via e-post/chat/samtaler.

(1) Nødvendig for å gi deg tjenesten (dvs. å sette inn penger på spillerkontoen)

(2) Nødvendig for kontroller i forbindelse med kjenn-din-kunde (“KDK”) (kilde til midler).

(3) Nødvendig for kontroll av cyberkriminalitet

(4) For å sikre en closed-loop policy

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Juridisk forpliktet

(3) Berettiget interesse

(4) Juridisk forpliktet

Transaksjonsdata, dette inkluderer opplysninger du har foretatt og mottatt.

Automatisk generert ved innskudd og uttak.

(1) Nødvendig for å gi deg tjenesten.

(2) Nødvendig for å overholde AML-loven og krav til spillelisens.

(3) Nødvendig for å spore aktiviteten din for tiltak for sosialt ansvar.

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Juridisk forpliktet

(3) Juridisk forpliktet

Spilldata, dette inkluderer opplysninger knyttet til spillene du spiller på nettstedet vårt (dvs. din spillaktivitet.

Automatisk generert med spillaktivitet.

(1) Nødvendig for å gi deg tjenesten.

(2) Nødvendig for å overholde “remote gaming law”.

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Juridisk forpliktet

Opplysninger tilknyttet din kommunikasjon med oss (via e-post, live chat, telefonsamtale).

E-postkorrespondanse og live chat når kontakt er opprettet, telefonsamtaler kan bli tatt opp for krav til loggføring.

(1) Nødvendig for å gi deg tjenesten (for kundespørsmål, kommunikasjon av nødvendige problemer).

(2) Kan brukes til å håndtere risikoer, innhente profesjonelle råd eller til å etablere og forsvare våre juridiske krav, enten det er i retten eller i en utenomrettslig prosedyre.

(1) Utførelse av kontrakt

(2) Berettiget interesse.

Profilopplysninger, opplysninger tilknyttet dine spillevaner og dine preferanser.

Automatisk generert ved spilling, eller ved å bruke informasjonskapsler for å logge preferanser.

(1) Kan brukes i aggregert og anonymisert form for å forbedre tjenesten.

(2) Kan brukes for en mer personlig brukeropplevelse.

(3) Segmentering for AML og samfunnsansvarstiltak.

(4) Målrettet markedsføring.

(1) Berettiget interesse. Opplysninger i anonymisert form er ikke personopplysninger etter det.

(2) Samtykke.

(3) Juridisk forpliktet

(4) Samtykke

Ansvarlig spilldata.

Egenvurderingsprøve

(1) Ansvarlig spillprofilering

(2) Identifisering og undersøkelse av spillaktivitet for ansvarlige spillformål.

(1) Juridisk forpliktet

(2) Berettiget interesse.

Tekniske opplysninger, dette kan inkludere internett protokolladresse (IP), påloggingsdata, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling og plassering, operativsystem og plattform.

Bruksopplysninger, inkluderer data knyttet til hvordan du bruker nettstedet vårt.

Opplysninger om informasjonskapsler.

(1) Lokasjonsopplysninger / IP brukt for å sikre at kunden ikke er fra et begrenset eller høyrisikoland.

(2) Lokasjonsopplysninger / IP-adresse brukes også for å sikre at de ikke bruker proxyer eller VPN-er, for å sikre at de ikke misbruker bonuser eller driver bedrageri ved applikasjonssvindel.

(3) Alle andre opplysninger (inkludert lokasjon og IP) brukes til å forbedre nettsidens funksjonalitet, feilsøke tekniske problemer, lage flere produkter for forskjellige plattformer.

(1) Juridisk forpliktet.

(2) Berettiget interesse.

(3) Berettiget interesse

Mine RTP-opplysninger, kan inkludere trefffrekvensen din, totalt antall spinn, total RTP på kontoen din, din egen RTP sammenlignet med spillenes RTP-er, største gevinst på spesifikke spill og innsats plassert for å oppnå den gevinsten.

Automatisk generert ved spilling.

(1) For å sikre at vi er i tråd med alle relevante krav angående RTP for våre tjenester.

(1) Juridisk forpliktet.

Informasjonskapsler, les våre retningslinjer angående informasjonskapsler for mer informasjon om hvordan og til hvilke formål vi samler inn informasjonskapsler.

Deling av opplysninger

På grunn av tjenestens natur, for å behandle opplysningene dine som forklart ovenfor i denne personvernerklæringen, kan det hende vi må dele dine personopplysninger med en rekke pålitelige tredjeparter. Disse tredjepartene inkluderer:

Ethvert medlem av gruppen som trenger tilgang til dine personopplysninger for å kunne tilby tjenestene du ber om. Opplysninger vi mottar og samler inn om deg kan deles med et hvilket som helst medlem av gruppen, og slike data kan bli brukt av dem til forebygging av svindel og bonusmisbruk, AML og ansvarlige spillårsaker for å oppfylle gruppens juridiske forpliktelser og legitime forretningsinteresser.

Til alle medlemmer av gruppen for slike andre gruppeenheter å kontakte deg med informasjon om deres produkter og tjenester, forutsatt at du har samtykket til å motta direkte markedsføring relatert til andre nettsteder som drives av gruppen.

- Ansatte i selskapet, mer spesifikt personvernombudet, hvitvaskingsansvarlig, betalings- og anti-svindelanalytikere, kundestøtteagenter, teammedlemmer i kundeservice, VIP-managere samt andre utvalgte ansatte, skal også ha tilgang til dine personopplysninger, med det formål å utføre sine plikter og gi deg assistanse samt å tilby tjenestene du har forespurt.

Våre ansatte som har tilgang til, eller er knyttet til behandlingen av spillerens personopplysninger, har signert konfidensialitetsavtaler (NDA), for å respektere den konfidensielle karakteren til spillerens opplysninger.

Spilleverandører, noen ganger vil våre spilleverandører kreve tilgang til utvalgte dataattributter (som for eksempel brukernavn og IP-adresse), for å kunne gi oss spillene du spiller på nettstedet vårt. For å kontrollere personvernerklæringen deres, besøk den relevante nettsiden til spilleverandøren.

Når du spiller casinospill utviklet av NetEnt, gjelder også NetEnts personvernregler. Denne policyen finner du på NetEnts side som omhandler personvernerklæringen.

Betalingsleverandører og relaterte tjenesteleverandører, på samme måte kan vi dele noen av dine personopplysninger med betalingsleverandørene du bruker til å foreta og motta betalinger på nettstedet vårt. For å kontrollere deres personvernerklæring, besøk det relevante nettstedet til betalingsleverandøren du har brukt.

Hvis nettstedet trenger å dele data med sine betalingsleverandører for å lette betalingstransaksjoner i samsvar med deres personvernregler. (Spesielt behandles de fleste bankkorttransaksjoner av Trustly, der personvernreglene til Trustly gjelder for slike transaksjoner. Transaksjoner kan også behandles av Bambora eller Paysafe).

  • Markedsføringspartnere, der du gir oss ditt samtykke til å sende deg markedsføring og kampanjer, kan vi dele kontaktinformasjonen din (som e-postadresse eller postadresse) med våre markedsføringspartnere som tar seg av å sende ut alt vårt markedsføringsmateriell til deg, inkludert e-postreklame og SMS, direktereklame og til tider for å ringe deg.
  • Offentlige eller regulatoriske myndigheter, Vi kan, hvis det er nødvendig eller autorisert ved lov, gi dine etater som driver myndighetsutøvelse, statlige eller regulatoriske organisasjoner, domstoler eller andre offentlige myndigheter. Vi kan bestride slike krav når vi mener at forespørslene er uforholdsmessige, vage eller mangler riktig autoritet, men vi lover ikke å utfordre alle krav.
  • Klientkommunikasjonsprogramvare, vi bruker tredjepartsprogramvare for å hjelpe oss med å kommunisere med deg. Denne programvaren muliggjør å sende deg e-post og chatte med deg på live chat når du har spørsmål.
  • AML- og svindelverifiseringsverktøy, leverandører av alders- og identitetsverifiseringsverktøy og andre leverandører som kan verifisere kjenn-din-kunde (KDK)-opplysninger generelt, så kan vi bruke tredjepartsprogramvare for å utføre visse AML- og svindelverifiseringskontroller som er nødvendige for å tilfredsstille våre juridiske forpliktelser i denne forbindelse.
  • I tillegg til det ovennevnte kan vi også frigi personopplysninger hvis vi anskaffer nye virksomheter. Skulle selskapet gjennomgå noen strukturendringer som en fusjon, oppkjøp av et annet selskap eller et delvis oppkjøp, er det mest sannsynlig at våre kunders personopplysninger vil bli inkludert i salget eller overføringen. Vi vil, som en del av vår policy, informere spillerne våre via e-post før det påvirker en slik overføring av personopplysninger.
  • Utvalgte tredjeparter, i henhold til en databehandleravtale med oss som sikrer beskyttelse av dine personopplysninger, inkludert:
  • med våre advokater, rådgivere, konsulenter som vi kan engasjere fra tid til annen for å håndtere risikoer, innhente profesjonelle råd, eller for å etablere og forsvare våre juridiske krav, enten det er i retten eller i en utenomrettslig prosedyre. Dette kan kreve å få tilgang til personopplysninger.
  • med statlige organer, reguleringsmyndigheter som registrerer problemspillere eller for andre ansvarlige spillformål.
  • med ethvert selskap, statlig organ, reguleringsmyndighet som opprettholder et register eller database som har som mål å forhindre kriminalitet, hvitvasking av penger eller finansiering av terrorisme og spredning.

Vi sørger alltid for at alle tredjeparter som har tilgang til dine personopplysninger er forpliktet til å respektere sikkerheten til dine personopplysninger, og behandle dem på en lovlig måte til enhver tid og i samsvar med våre retningslinjer for personvern og strenge etiske retningslinjer. Vi tillater ikke tredjeparts tjenesteleverandører å bruke dine personopplysninger til sine egne formål. Behandling av slike tredjeparter (også kjent som "databehandlere") utføres utelukkende for spesifikke formål og i samsvar med våre instruksjoner som dataansvarlig og på våre vegne, og slike tredjeparter kan bare bruke dine personopplysninger i den grad vi selv har rett til. Videre tilstreber vi i alle tilfeller å sikre at vi ikke deler mer data enn det som er nødvendig for å deles for at tjenesteleverandørene skal kunne utføre behandlingsaktivitetene i henhold til våre instrukser.

Overføring av personopplysninger utenfor EØS

Det kan være nødvendig for oss eller våre tjenesteleverandører å overføre dine personopplysninger til land utenfor EU (EU), Det europeiske frihandelsforbund (EFTA) regioner og Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) for å gi deg våre tjenester eller engasjere seg med tjenesteleverandører og databehandlere. I henhold til Personvernforordningen (GDPR), er vi imidlertid forpliktet til å sikre beskyttelsen av dine personopplysninger under disse overføringene.

Denne overføringen kan være nødvendig for å gi deg våre tjenester som:

  • a) Behandle dine spill og betalingstransaksjoner.
  • b) Gi deg spill og andre tilleggstjenester som du søker fra nettstedet vårt.
  • c) Identifisere og utføre nødvendige verifikasjonskontroller.

For å garantere et passende nivå av beskyttelse for dine personopplysninger under overføringer til tredjeland, implementerer vi passende sikkerhetstiltak som EU-kommisjonens standard kontraktuelle klausuler for databeskyttelse. Vi tar også alle nødvendige tiltak for å sikre at informasjonen og dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen og alle gjeldende databeskyttelseslover.

Ved å bruke tjenestene våre og gå inn på nettsiden vår godtar du mulig overføring av dine personopplysninger til tredjeland og implementeringen av disse sikkerhetstiltakene. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående disse overføringene, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Datalagring

Vi lagrer bare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig med tanke på formålene de ble samlet inn for. Slike formål kan omfatte tilfredsstillelse av eventuelle juridiske, regnskapsmessige eller rapporteringskrav.

Når vi bestemmer den passende lagringsperioden som gjelder for opplysningene, tar vi flere faktorer i betraktning, for eksempel formålene vi samler inn og behandler slike data for, gjeldende lover og/eller regulatoriske krav som er pålagt oss, arten og sensitiviteten til personopplysningene, og de potensielle risikoene rundt uautorisert bruk eller utlevering av slike data.

Som angitt under våre vilkår og betingelser, kan du og casinoet bestemme å ha din spillerkonto stengt når som helst. Etter stenging av kontoen din, vil vi lagre dine personopplysninger så lenge det kreves av loven. Disse opplysningene skal bare brukes dersom de kreves av kompetente myndigheter i tilfeller av henvendelser angående økonomiske og skattemessige poster, svindel, hvitvasking av penger eller etterforskning av annen ulovlig aktivitet.

Vi kan også beholde anonymiserte derivater av opplysningene dine for å forbedre innholdet og markedskommunikasjonen vår, der ingen automatisert beslutningstaking er involvert.

Du må merke deg at på grunn av anti-hvitvaskingsbestemmelser i lisensierte spilljurisdiksjoner i EU, er vi forpliktet til å beholde personopplysninger om spillere som er sendt inn under registreringen og alle data som sendes videre i løpet av den operative perioden til en spillerkonto i minimum fem år fra siste spillertransaksjon eller kontostenging. Derfor kan forespørsler om sletting før utløpet av denne perioden ikke imøtekommes.

Dine rettigheter

Databeskyttelsesloven gir deg, som registrert, visse rettigheter under visse omstendigheter. I henhold til loven har du rett til:

  • Be om tilgang til dine personopplysninger, dette betyr at du gratis har rett til å be om, en kopi av personopplysningene vi har om deg.
  • Be om korrigering av dine personopplysninger, dette betyr at hvis noen personopplysninger vi har om deg er ufullstendige eller feilaktige, har du rett til å få disse rettet. Husk imidlertid at vi kan trenge at du fremlegger bevis og dokumentasjon (som ID-dokumentasjon eller adressebevis) for å støtte forespørselen din. Den kan avvises på grunn av våre juridiske forpliktelser.
  • Be om sletting av dine personopplysninger, dette betyr at du kan be om sletting av dine personopplysninger der vi ikke lenger har et juridisk grunnlag for å fortsette å behandle dem eller beholde dem. Vær oppmerksom på at denne retten ikke er absolutt, noe som betyr at vi ikke kan tilfredsstille forespørselen der vi er forpliktet i henhold til en juridisk forpliktelse til å beholde opplysningene, eller der vi har grunn til at oppbevaring av opplysninger er nødvendig for at vi skal forsvare oss i en juridisk tvist.
  • Protestere mot behandlingen av dine personopplysninger der vi stoler på våre legitime interesser (eller de til en tredjepart) for å behandle opplysningene dine og du føler at vår behandling av opplysningene dine på en slik måte påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. I noen tilfeller kan vi imidlertid være i stand til å demonstrere at vi har et overbevisende legitimt grunnlag for å behandle opplysningene dine som kan overstyre dine rettigheter og friheter. Du kan sende inn dine innvendinger mot behandlingen av dine personopplysninger på grunnlag av de ovennevnte legitime selskapsinteressene ved å kontakte vårt personvernombud.
  • Be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger, du kan be oss om å midlertidig suspendere behandlingen av dine personopplysninger i ett av følgende scenarier: (a) der du vil at vi skal fastslå nøyaktigheten til opplysningene, (b) der vår bruk av opplysningene er ulovlig, men du ønsker ikke at vi skal slette dem, (c) der du trenger at vi oppbevarer opplysningene dine selv når vi ikke lenger trenger dem for at du skal kunne etablere, utøve eller forsvare juridiske krav, eller (d) der du har protestert mot bruken av opplysningene dine, men vi må bekrefte om vi har overordnede legitime grunner til å bruke dem.
  • Be om overføring av dine personopplysninger (dvs. dataportabilitet), dette betyr at du kan be oss om å gi deg visse opplysninger vi behandler om deg, slik at du kan overføre dem til en annen behandlingsansvarlig. Denne rettigheten gjelder kun for opplysninger innhentet via automatiserte midler som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke, eller hvor vi brukte opplysningene til å utføre våre forpliktelser i henhold til en kontrakt med deg.
  • Trekk tilbake samtykket ditt når som helst der vi er avhengige av ditt samtykke til å behandle opplysningene, det å «velge bort» eller tilbaketrekking av samtykket ditt vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen utført av oss frem til tidspunktet du trekker tilbake samtykket ditt. Det å trekke tilbake ditt samtykke betyr at du fremover ikke lenger ønsker at vi skal behandle dataene dine på en slik måte. Dette betyr at du ikke lenger kan godta at vi kan tilby deg visse tjenester (som markedsføring). Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst gjennom kontoprofilinnstillingene på nettstedet.
  • Send inn en klage til en tilsynsmyndighet.

For å utøve rettighetene dine som forklart ovenfor, kan det hende vi må be om spesifikk informasjon om deg, for å hjelpe oss med å bekrefte din egen identitet. Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at vi er sikre på at personen vi utleverer dine personopplysninger til, virkelig er deg.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å svare på alle legitime forespørsler innen en måneds tidsramme fra innsending av en forespørsel. Hvis forespørselen din er spesielt kompleks, eller hvis du har gjort flere forespørsler i løpet av en viss tidsperiode, kan det ta oss litt lengre tid. I slike tilfeller vil vi varsle deg om denne forlengelsen.

Automatisert beslutningstaking

Når vi etablerer og gjennomfører vårt forretningsforhold, bruker vi vanligvis ikke helautomatisert beslutningstaking. Hvis vi bruker denne prosedyren i enkeltsaker, skal vi informere deg om dette separat, forutsatt at det er lovpålagt.

Sikkerheten til dine opplysninger

Vi erkjenner herved at når vi samler inn og behandler dine personopplysninger med det formål å administrere spillerkontoen din, er vi bundet av strenge lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger.

Følgelig jobber vi aktivt for å beskytte dine personopplysninger og respektere personvernet ditt i samsvar med beste forretningspraksis, gjeldende regelverk og topp moderne sikkerhet. Ettersom vi er forpliktet til å tilby sikre tjenester til spillere, vil vi ta alle rimelige forholdsregler for å sikre at all opplysninger du har sendt til oss forblir trygge.

Vi har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å forhindre at dine personopplysninger ved et uhell går tapt, brukes eller får tilgang til på en uautorisert måte, endres eller offentliggjøres. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte, agenter, kontraktører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov å ha kjennskap til opplysningene.

Det er bare tilgang til spillerkontoer med spillerens unike ID og passord. Du kan også sette opp tofaktorautentisering (2FA) som ekstra beskyttelse mot uautorisert bruk av kontoen din. Du er ansvarlig for å holde innloggingsinformasjonen din konfidensiell og sørge for at den ikke kan nås av andre personer.